bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
EARN.WORLD - Aksionet në një super portofol me deri në 17% shpërblime të aksioneve Staking, Trading and Participation in Krypto - Merrni kthime tërheqëse midis 4 dhe 17% në vit për vendosjen e kriptomonedhave tuaja. - earn.world (Trading Infra, KI-Trading, AI-Trading)


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Përvojë me portofolin e decentralizuar të kriptove në fushën e aksioneve. Përdorni EARN.WORLD dhe fitoni para dhe gjeneroni të ardhura pasive me aplikacionin e portofolit të basteve nga vetëm 100 dollarë.: Aksioni i decentralizuar ofrohet duke përdorur teknologjinë e brendshme të grupit të nyjeve të integruara (INC). Trading-Bot, Wallet, Staking, Token Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, Earn.World - Info
Shtëpi - EARN.WORLD - Aksionet në një super portofol me deri në 17% shpërblime të aksioneve Faqja e uljes STREAKK - EARN.WORLD - Aksionet në një super portofol me deri në 17% shpërblime të aksioneve
Website Tracking


+++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  


Aksioni [Portofoli]

Aksionet në Superportofolin Earn.World (deri në 17% shpërblime për aksione në vit)Pasi të keni transferuar asetet në portofol, mund të filloni të vendosni (të fitoni interes) në kriptovalutat tuaja.Për të qenë në gjendje të përdorni staking në portofol, ju nevojitet një i ashtuquajtur ID i fshehtë [Cryptic-ID]. Regjistrohuni së pari me Earn.World.

Më pas mund të gjeneroni ID-në tuaj të fshehtë personale [Cryptic-ID] në zyrën e pasme. ID-ja e fshehtë përfaqëson lidhjen midis llogarisë tuaj Earn.World dhe portofolit Earn.World.
Në portofol, tani mund ta përdorni këtë ID për të deleguar aktivet tuaja në aksione dhe për të fituar shpërblimet e aksioneve të specifikuara më sipër. Shpërblimet e aksioneve llogariten në ritmin e një jave të plotë,
 
Çfarë është e veçantë për portofolin Earn.World?

  • Portofoli është i decentralizuar dhe plotësisht i sigurt (Audituar nga Certik). [Certik]

  • Për vendosjen e basteve ju nuk hyni në një angazhim kohor për një periudhë më të gjatë kohore. Vetëm ju e dini çelësin privat, i cili siguron që ju të mund të përdorni kriptomat tuaja në çdo kohë.

  • Portofoli është i decentralizuar dhe plotësisht i sigurt (Audituar nga Certik). [Certik]

  • Për vendosjen e basteve ju nuk hyni në një angazhim kohor për një periudhë më të gjatë kohore. Vetëm ju e dini çelësin privat, i cili siguron që ju të mund të përdorni kriptomat tuaja në çdo kohë.


Angazhimi me ofruesit e centralizuar mbart një rrezik më të lartë për të rënë pre e hakerëve. Zgjidhja e Earn.World është "Integrated Node Cluster" (INC).

Në Earn.World, aksioni është i decentralizuar, pa kujdestari (Non Custodial Staking) dhe pa një angazhim kohor. Teknologjia pas portofolit Earn.World është unike dhe e avancuar mirë. Këto janë të ashtuquajturat grupime të nyjeve të integruara [Integrated Node Cluster - INC].Kriptovalutat tuaja i caktohen (delegohen) automatikisht verifikuesit më të mirë, por kurrë mos e lini portofolin tuaj. Ju keni gjithmonë kontroll të plotë dhe mund t'i qaseni aseteve tuaja në çdo kohë.
 


Earn.World ka një rrjet vërtetuesish të besuar, të gjithë të integruar në një portofol të vetëm.


Vlerësuesit verifikojnë transaksionet e rrjetit dhe fitojnë tarifa rrjeti në këmbim. Grupi i nyjeve të integruara të Earn.World (INC) është infrastruktura më e përparuar e nyjeve në botë.

SHËNIM i rëndësishëm:
Shpërblimet paguhen për një javë "të plotë" në një kohë, me ciklin javor që fillon në mesnatë (00:00 UTC) të dielën. Shpërblimet më pas paguhen të mërkurën e javës në vijim.
Nëse hiqni aksionet ose vendosni aktive gjatë ciklit javor, nuk do të paguhet kompensim për ato aktive për atë javë. Për shembull, nëse hedhni poshtë aktivet të premten, nuk do të merrni asnjë shpërblim për to këtë javë.

EARN.WORLD - Aksionet në një super portofol me deri në 17% shpërblime të aksioneve - Monedhat mbeten në dorën e investitorit dhe mund të tërhiqen në çdo kohë. Prandaj, nuk ka asnjë angazhim kohor (staking jo-kujdestar).


Earn World -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

EARNWORLD, We earn from (earn.world, Super Wallet, Earn World) :Mënyra më e lehtë për të përfituar nga aksionet është të depozitoni në portofolin Earn World. Ju nuk jeni të lidhur as në aksione, as në tregti. Depozitat dhe tërheqjet mund të bëhen në çdo kohë. - Aksioni nuk është i kufizuar në kohë dhe mund të përfundojë (paguhet) në çdo kohë. Duke blerë një Trading Infra, shpërblimet javore të basteve mund të rriten : EARN.WORLD - Aksionet në një super portofol me deri në 17% shpërblime të aksioneve !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Sa serioze është e gjithë kjo në EARN.WORLD? Përvoja, vlerësime, teste, rishikime dhe informacione rreth vendosjes në super portofolin.