bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
EARN.WORLD - Suki Chen, CEO dhe Themeluesi dhe ekipi i tij Staking, Trading and Participation in Krypto - Ai filloi të studionte teknologjinë dhe të mësonte më shumë rreth sistemit dhe si ta përdorte atë për sistemet financiare, logjistikën ose zinxhirët e furnizimit. - earn.world (Trading Infra, KI-Trading, AI-Trading)


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Pas kësaj, në vitin 2017, ai filloi projektin e tij të parë, një sistem edukimi në platformën Ethereum. Për shembull, nëse e dini Bitfinex.: Bitfinex është një nga platformat kryesore financiare për pagesat me kriptomonedha. Projekti vazhdon ende shumë mirë. Trading-Bot, Wallet, Staking, Token Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, Earn.World - Info
Shtëpi - EARN.WORLD - Suki Chen, CEO dhe Themeluesi dhe ekipi i tij Faqja e uljes STREAKK - EARN.WORLD - Suki Chen, CEO dhe Themeluesi dhe ekipi i tij
Website Tracking


+++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  
Suki Chen - CEO of EARN.WORLD

Suki Chen

CEO dhe Themeluesi i EARN.WORLD

Suki Chen është i apasionuar pas teknologjisë blockchain, artit dhe investimit.
Ai kishte këshilluar për nisjen e 5 projekteve të suksesshme blockchain dhe i ndihmoi ata të mblidhnin mbi 600 milionë dollarë. Ai ka qenë i përfshirë në borde të shumta këshillimore dhe diskutime në nivel G, kompanitë shtetërore dhe disa nga konglomeratet më të mëdha për zbatimin e teknologjisë blockchain.
Suki Chen themeloi gjithashtu një numër kompanish dhe qendrash arsimore në Azinë Juglindore. Ai ishte bashkëpronar i Hotel De La Paix, Kamboxhia.
Ai themeloi Agjencinë Stellar, një agjenci fituese me shumë çmime që ka trajnuar më shumë se 10,000 këshilltarë, menaxherë dhe drejtorë financiarë në 16 vende.
Suki Chen ka udhëtuar në rajonin e Azisë Juglindore duke folur dhe dhënë leksione mbi tema të ndryshme si udhëheqja, zhvillimi i biznesit dhe shëndeti mendor.
Një koleksionist i zjarrtë i artit, Suki gjithashtu mban një galeri arti në internet.

Ekipi

Ekipi kryesor përbëhet nga njerëz me gradë dhe emër: Mund të gjeni punonjës nga Cardano, IBM, menaxherë aplikacionesh nga Uber, Ebay, Paypal, Mastercard Netflix, etj. Këta njerëz tani kanë bashkuar forcat për projektin EARN.WORLD, i cili sipas Yahoo News është platforma më e mirë për të fituar kripto.
Zyrat

Zyra në Singapor

Earn.World Technologies PTE. LTD
UEN: 202227930
Circular Road, Singapore


Zyra në Dubai

Earn.World Technologies
Trade Licence Number: 1069811
Westburry Business Tower 1,
Burj Khalifa Blvd,
Business Bay, Dubai


 

EARN.WORLD - Suki Chen, CEO dhe Themeluesi dhe ekipi i tij - Më pas ai ndihmoi në ndërtimin e një numri projektesh blockchain dhe i rriti ato projekte në mbi 600 milionë dollarë të ardhura. Në vitin 2019 ai filloi të zhvillonte EARN.WORLD.


Earn World -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

EARNWORLD, We earn from (earn.world, Super Wallet, Earn World) :Suki Chen është CEO i EARN.WORLD, një platformë vërtet e decentralizuar që zhbllokon potencialin maksimal të kriptomonedhave. - EARN.WORLD është një platformë inovative e decentralizuar e portofolit kripto, e themeluar nga Suki Chen, një nga arkitektët kryesorë të blockchain : EARN.WORLD - Suki Chen, CEO dhe Themeluesi dhe ekipi i tij !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Në vitin 2014, Suki Chen filloi të përdorte teknologjinë blockchain. Kjo teknologji e re e kishte magjepsur atë që në fillim.