bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Website Tracking


+++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  Aplikacioni i portofolit STREAKKShkarkoni aplikacionin e portofolit
Tutorial: Konfigurimi i aplikacionit të portofolit STREAKK

Tutorial: Konfigurimi i aplikacionit të portofolit STREAKK


 1. [Wallet] -
  Vetëm ju keni çelësin (Private Key) dhe mund të përdorni kriptovalutat tuaja në çdo kohë.

 2. [Nodes] -
  Është një portofol plotësisht i decentralizuar dhe i sigurt ku kriptomat tuaja nuk e lënë kurrë portofolin. Kjo është e mundur me teknologjinë speciale INC (INC - Integrated Node Cluster) nga STREAKK. Pra, nuk ka asnjë angazhim kohor për vendosjen (Non Costody Staking).

  Streakk ofron mundësinë për të marrë pjesë në infrastrukturën e nyjeve duke blerë një Trading Infra. Për të qenë në gjendje t'i delegoni aktivet për të vendosur në aplikacion, ju nevojitet një Trading Infra dhe një ID e ashtuquajtur kriptike [Cryptic ID]. Prandaj, së pari regjistrohu me STREAKK. Aty mund të gjeneroni ID-në tuaj personale të fshehtë në zyrën tuaj të pasme.

  Shpërblimet paguhen për një javë "të plotë" në një kohë, me ciklin javor që fillon në mesnatë (00:00 UTC) të dielën. Shpërblimet më pas paguhen të mërkurën e javës në vijim.
  SHËNIM i rëndësishëm: Nëse hiqni aksionet ose vendosni aktive gjatë ciklit javor, nuk do të paguhet kompensim për ato aktive për atë javë. Për shembull, nëse hedhni poshtë aktivet të premten, nuk do të merrni asnjë shpërblim për to këtë javë.

  Tutorial: RE-Staking of Staking Benefits in EarnWorld

  Tutorial: RE-Staking of Staking Benefits in EarnWorld

 3. [Trade] -
  • Tregtimi me inteligjencën artificiale (AI): bot tregtar i AI i teknologjisë më të fundit, i monitoruar nga ekspertiza njerëzore.
  • Çdokush mund ta bëjë këtë: trajtim i lehtë. Ekzistojnë vetëm veçori "Depozita" dhe "Tërheqje". Depozitat e bëra janë tashmë në proces tregtimi brenda 30 minutave.
  • Kontabiliteti në kohë reale: Fitimet e tregtimit kreditohen në kohë reale.
  • Gjithmonë i disponueshëm: Vëllimi i tregtimit mund të tërhiqet në çdo kohë. Pagesat do të bëhen në USDT brenda 24 orëve. Tarifa e tërheqjes është 2% e shumës së tërheqjes, por të paktën 10 dollarë.
  • Kufijtë e depozitave: Shuma e depozitave tuaja është e kufizuar në 10 herë (10X) çmimi i blerjes së Trading Infra. Me një ADVANCED Infra prej 1000 dollarësh, shuma maksimale e mundshme e depozitës është 10000 dollarë. Shuma e depozitave maksimale mund të rritet në çdo kohë duke blerë Trading Infras shtesë.
  • Transparenca: Earn.World është kompania e parë që dokumenton të dhënat e saj tregtare në blockchain (zinxhiri Streakk). Publikohet gjithashtu një raport mujor i tregtimit.


  Tutorial: EarnWorld Trading Compounding in the APP


  Tutorial: EarnWorld Trading Compounding in the APP