bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Website Tracking


+++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  


Tregtimi i AI [Portofoli]

Tregtimi i automatizuar i AI i depozitave tuaja në Superportofolin Earn.World (3 - 7% fitim në muaj)FAQ - Pyetje dhe përgjigje të bëra shpesh

Është një bot shumë i avancuar i Tregtisë së AI i krijuar në bashkëpunim me ekspertë të industrisë.

Çdokush me një llogari earn.world mund të bashkohet

Për të marrë pjesë në Earn.World ju duhet një Trading Infra [min. ADVANCED Infra]. ADVANCED Infra më i vogël kushton 100 dollarë. Depozita totale e mundshme për Trading Infra korrespondon me 10 herë çmimin e blerjes së Infra. Shembull: Për një PROFESSIONAL Trading Infra me një çmim blerjeje prej $10,000, depozitat mund të bëhen deri në një maksimum prej $100,000.

Depozita totale e mundshme për Trading Infra korrespondon me 10 herë çmimin e blerjes së Infra. Shembull: Për një PROFESSIONAL Trading Infra me një çmim blerjeje prej $10,000, depozitat mund të bëhen deri në një maksimum prej $100,000. Trading Infras mund të blihet në zyrën tuaj të pasme.
Trading Infras shtesë mund të blihen në çdo kohë për të rritur kufirin e depozitave.

Jo. Është një tregtim shumë i avancuar i AI

Ka shumë mënyra se si Earn.World është superior ndaj robotëve të tjerë në treg

Tregtim i avancuar algoritmik: Earn.World AI Bot përdor algoritme të sofistikuara për të analizuar kushtet e tregut dhe për të marrë vendime tregtare duke marrë parasysh strategjitë dhe parametrat e paracaktuara të provuara dhe të testuara.

Analizë e fortë: Earn.World Bot analizon tregues të ndryshëm, grafikët, të dhënat historike dhe modelet përpara se të kryejë një tregti.

Automatizimi: Boti Earn.World ekzekuton transaksione automatikisht bazuar në parametrat e paracaktuar, duke reduktuar nevojën për monitorim të vazhdueshëm dhe ndërhyrje manuale.

Shkëmbime të shumta: Boti Earn.World është i lidhur me shkëmbimet më të mira të kriptomonedhave njëkohësisht, duke lejuar diversifikimin dhe duke përfituar nga diferencat e çmimeve nëpër platforma.

Ju gjithashtu mund të fitoni para pa depozitën tuaj, pra vetëm duke blerë Trading Infras.

Për çdo Trading Infra të blerë ju do të merrni një "kthim" deri në 12% në muaj mbi çmimin e blerjes (me kredi ditor dhe disponueshmëri ditore). Ky "kthim" paguhet derisa të arrihet fitimi maksimal prej Trading Infra (250%, 300% ose 400% e çmimit të blerjes). Prandaj, kthimi është 350%, 400% ose 500%.

Po, blerja e një Trading Infra rrit shpërblimet e aksioneve në portofolin tuaj Earn.World deri në 8%.

Në kohë reale. Portofoli juaj përditësohet në kohë reale.

Përbërja automatike nuk ndodh. Megjithatë, komponimi manual mund të kryhet në çdo kohë (vini re tarifat e tërheqjes!).

Ndjekja e drejtpërdrejtë: Ndiqni portofolin tuaj dhe pozicionet aktuale në kohë reale.

Të dhëna të decentralizuara: Të gjitha rezultatet dhe detajet e tregtimit ngarkohen në një blockchain (Streakk-Chain)

Raporti Mujor: Merrni një raport të detajuar çdo muaj që përbëhet nga të dhëna tregtare dhe krahasime me tregjet e tjera.

Shuma më e vogël e depozitës personale është 100 dollarë.

Depozitat janë në USDT-TRC20, USDT-BEP20, si dhe në BitCoin (BTC). BTC e depozituar do të shkëmbehet në USDT brenda vendit. Tërheqjet bëhen në USDT-TRC20 ose USDT-BEP20.
Gjithashtu, tërheqjet USDT nga zyra e pasme e Earn.World mund të transferohen direkt në portofol në Earn.World - pa asnjë tarifë.

Merrni fondet tuaja brenda 48 - 72 orëve pas vendosjes së një tërheqjeje.

Tarifa e tërheqjes është 2% e shumës së kërkuar, me një minimum prej $10

Earn.World përdor vetëm shkëmbime të nivelit 1 si Binance, Huobi, Kucoin, Bybit

Fondet tuaja janë në shkëmbimet kryesore si Binance, Kucoin dhe Huobi, duke gjeneruar fitime për ju.

Megjithatë, ne kemi inkorporuar veçori të menaxhimit të rrezikut si urdhrat e ndalimit të humbjes dhe urdhrat e ndalimit pasues për të kufizuar humbjet e mundshme dhe për të mbrojtur fitimet.

Nr. Ekziston një rrezik tregtar i përfshirë.
Earn.World ka inkorporuar veçori të menaxhimit të rrezikut si urdhrat e ndalimit të humbjes dhe urdhrat e ndalimit pasues për të kufizuar humbjet e mundshme dhe për të mbrojtur fitimet.