bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Programi i bonusit EARN.WORLD - plani i kompensimit / plani i marketingut / programi i partnerit / plani i bonusit / programi i filialeve nga EarnWorld Staking, Trading and Participation in Krypto - Të ardhurat e mbetura përmes Level-Bonus, Rank Royalty Bonus, Global Lifetime Pool. Për shembull, ju merrni një shpërblim prej 10% të vëllimit të shitjeve të tyre për partnerët tuaj të drejtpërdrejtë. - earn.world (Trading Infra, KI-Trading, AI-Trading)


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Referuesit dhe partnerët e shitjeve mund të gjejnë të gjitha informacionet dhe detajet në lidhje me planin e kompensimit / planin e marketingut / planin e bonusit / programin e partnerit këtu.: Merrni bonuse fitimprurëse (Level-Bonus, Rank Royalty Bonus, Global Lifetime Pool) - bëhuni partner dhe rekomandoni EARN.WORLD. Sipas planit të marketingut, komisionet paguhen në 20 nivele. Trading-Bot, Wallet, Staking, Token Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, Earn.World - Info
Shtëpi - Programi i bonusit EARN.WORLD - plani i kompensimit / plani i marketingut / programi i partnerit / plani i bonusit / programi i filialeve nga EarnWorld Faqja e uljes STREAKK - Programi i bonusit EARN.WORLD - plani i kompensimit / plani i marketingut / programi i partnerit / plani i bonusit / programi i filialeve nga EarnWorld
Website Tracking


+++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  Programi i rekomandimit

Kushdo që flet me të tjerët për mundësitë fantastike të Earn.World do të marrë bonuse për blerjet nga partnerët e rekomanduar të Trading Infras (mbi 20 nivele).

Ka 3 mënyra për të fituar edhe më shumë para duke rekomanduar EARN.WORLD.

 • Level-Bonus
 • Rank-Royalty-Bonus
 • Global Lifetime Pool


Të gjitha bonuset paguhen në kohë reale në zyrën tuaj të pasme në USDT.

 • Kur shet një Trading Infra:
  - 80% e çmimit të blerjes vlerësohet për planin e filialit dhe paguhet nëpërmjet Level Bonus, Rank Royalty Bonus dhe World Pool.
  - 20% e pagesës së bonusit paguhet në "Rebuy Wallet", pjesa tjetër në llogarinë "Available eUSD". "Rebuy Wallet" mund të përdoret për të riblerë Trading Infras për veten ose ekipin. 20% nga "Rebuy Wallet" mund të përdoret dhe 80% mund të shtohet nëpërmjet USDT.

  - Një shumë prej 20% e fitimeve të tregtimit në ekip shpërndahet sipas planit të bonusit të nivelit.  Shembull: Filiali juaj i vijës së parë fiton 1000 USDT fitim në Earn.World në një muaj. 20% e këtij fitimi (200 USDT) përdoret për llogaritjen e ndarjes së fitimit (Unilevel) (pa kompresim dinamik).
  • 10% në nivelin Frontline = 20 USDT
  • 8% në nivelin e dytë = 16 USDT
  • 6% në nivelin e 3 = 12 USDT
  • .... etj.
  Kjo pjesë fitimi paguhet një herë në ditë.
  Këto janë të ardhura të mbetura mbi 20 nivele për sa kohë që shokët tuaj të skuadrës janë aktivë në Earn.World.

  SHËNIM i rëndësishëm: Për të fituar nga fitimet tregtare të ekipit tuaj (20% brenda 20 niveleve), duhet të keni portofolin tuaj Earn.World prej të paktën 100 dollarësh.

Mund të paguani plotësisht ose pjesërisht bilancin e disponueshëm [Available eUSD] në një llogari tjetër USDT (Tether), të blini më shumë Trading Infras prej saj, të rrisni portofolin tuaj në Earn.World ose ta transferoni në portofolin tuaj Earn.World dhe ta delegoni për të vendosur atje.

SHËNIM i rëndësishëm: Bonuset nga plani i kompensimit paguhen vetëm nëse kufiri juaj i të ardhurave nuk tejkalohet.
Kushdo që blen një Trading Infra do të marrë një "kredit fitimi" [5X] për programin e filialit që arrin në 500% të çmimit të blerjes së Infra. Për shembull, nëse blini një PREMIUM Trading Infra për 5000 dollarë, do të keni të drejtë të merrni deri në 25000 dollarë (500%) në pagesa bonus.
Nëse rekomandoni Earn.World, duhet të siguroheni që të keni "kredi të të ardhurave" të mjaftueshme dhe të blini një Trading Infra tjetër në kohën e duhur, në mënyrë që të mos humbni asnjë pagesë bonus.
1. Si funksionon bonusi i nivelit [Level Bonus]?

Në nivelin (gjenerimin) përkatës të rekomandimit të planit Unilevel, ju merrni një përqindje fikse të shitjeve prej Trading Infras (80% e çmimit të blerjes merret parasysh).Shembull i shitjeve nga Trading Infras:
Ju flisni me mikun tuaj John për Earn.World, i cili më pas regjistrohet me entuziazëm në Earn.World nëpërmjet lidhjes suaj të referimit. John pastaj blen një PREMIUM Trading Infra në zyrën e tij të pasme për 5000 dollarë. John është tani në nivelin tuaj të rekomandimit 1 dhe ju do të merrni një bonus prej 10% të 80% të paguar për këtë blerje. 400 dollarë do të rezervohen direkt në zyrën tuaj të pasme.
Gjoni fton shoqen e tij Anën dhe gjithashtu i tregon asaj për këtë model të zgjuar biznesi. Anna vendos gjithashtu të blejë një Trading Infra dhe është në nivelin e rekomandimit 2. Për të gjitha blerjet Infra në këtë nivel ju do të merrni një bonus prej 8% mbi 80% të paguar.

Kjo vazhdon me përqindjet përkatëse deri në nivelin 20.

SHËNIM i rëndësishëm: Zhbllokohen vetëm aq nivele sa numri i rekomandimeve tuaja të drejtpërdrejta (partnerët në nivelin 1) që kanë blerë një Trading Infra. Nuk ka rëndësi nëse partnerët e blenë ADVANCED Trading Infra për 100 dollarë apo një PROFESSIONAL Infra, për shembull. Një nivel që hapet një herë mbetet i shkyçur përgjithmonë.
Prandaj është optimale të keni të paktën 20 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë në mënyrë që të zhbllokohen të 20 nivelet.
2. Si funksionon Bonusi i Mbretërisë së Rangut [Rank Royalty Bonus]?

Bonusi i Rank Royalty [Rank Royalty Bonus] paguhet në katër këste mujore pas arritjes së një niveli/grade karriere (vëllimi total i akumuluar i ekipit).Vëllimi i grumbulluar i ekipit është vëllimi i shitjeve të të gjithë linjës suaj poshtë duke marrë parasysh rregullin 40%. Për çdo ndeshje, maksimumi 40% e vëllimit të kërkuar të kualifikimit të rangut përkatës përdoret për të përcaktuar vëllimin e grumbulluar përkatës të ekipit.

Shembull:
Për gradën "Diamond" ju nevojitet një vëllim i kombinuar i shitjeve të të gjithë ekipit tuaj prej 250000 $. Sipas rregullit 40%, kjo rezulton në një vëllim maksimal "të pranueshëm" prej $100,000 për "këmbë". Nëse keni arritur gradën "Diamond", do të merrni një bonus prej $10,000 të ndarë në katër këste mujore.

Ju keni fituar një total prej $10.000.000 duke arritur nivelin më të lartë të karrierës!

Pasi të arrihet një gradë, qarkullimi nuk fshihet, por grumbullohet më tej me qarkullimet ekzistuese në raport me gradën tjetër. Nuk ka kufizim kohor për arritjen e gradave.3. Si funksionon Global Lifetime Pool [Global Lifetime Pool]?

Me këtë bonus, Earn.World lejon partnerët aktivë të marrin pjesë në shitjet totale mujore të kompanisë.Ofrohet një grup mujor prej 15% të shitjeve totale.

10% do të shpërndahet si më poshtë:
Në varësi të xhiros mujore të krijuar nga linja e tyre downline, partnerët e kualifikuar marrin aksione [Shares] në këtë grup.
Një aksion korrespondon me një vëllim të shitjeve të ekipit prej $ 500.
Përqindja e këtij grupi varet nga grada e arritur e partnerit. Sa më e lartë të jetë grada, aq më e lartë është përqindja.
Nga rangu "Sapphire 25" ju tashmë keni të drejtë të merrni pjesë këtu.
Global Lifetime Pool paguhet çdo muaj në ditën e dytë të muajit.

Shpërndarja e 5% të mbetur:
Asnjë gradë nuk kërkohet për kualifikimin në grupet 1 deri në 5, por nyja më e madhe që keni blerë vetë (Self) vlen.
Për pishinën 3 ju duhet një Trading Infra e blerë vetë, me vlerë 10000 USDT. Për shembull, me dy Infras nga 5000 USDT secili nuk kualifikoheni për grupin 3, por vetëm për grupin 2.
Nga ana tjetër, qarkullimi i kërkuar përmes partnerëve të drejtpërdrejtë (Direct), duhet të merret në konsideratë në mënyrë kumulative (rregulli 40% zbatohet këtu si dhe me Rank Royalty Bonus).
Ju do të merrni pjesën tuaj të xhiros botërore prej Earn.World në mënyrë proporcionale sipas njerëzve që janë të kualifikuar në grupet përkatëse (1-5). Për shembull, nëse jeni të kualifikuar për grupin 4 dhe 999 persona të tjerë, ju merrni një pjesë 1/1000 të grupit 4 dhe aksionet përkatëse të grupit 1-3 (në varësi të numrit të partnerëve të kualifikuar atje).

Programi i bonusit EARN.WORLD - plani i kompensimit / plani i marketingut / programi i partnerit / plani i bonusit / programi i filialeve nga EarnWorld - Ne ju ofrojmë një faqe interneti / faqe uljeje me lidhjen tuaj të regjistrimit dhe të dhënat tuaja. Regjistrohu në ekipin tonë. Nuk mund të ishte më e lehtë.


Earn World -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

EARNWORLD, We earn from (earn.world, Super Wallet, Earn World) :Një program shoqërues me një plan të zgjuar marketingu / program bonusi / plan kompensimi ndërsa merr pagesa bonus mbi 20 nivele me Level-Bonus, Rank Royalty Bonus, Global Lifetime Pool. - Ajo që ata rekomandojnë janë nyjet e vendosjes së kriptomonedhave, të cilat do t'ju japin shpërblime më të larta të basteve. Fitoni para me programin e filialeve thjesht për të rekomanduar ose EARN.WORLD. : Programi i bonusit EARN.WORLD - plani i kompensimit / plani i marketingut / programi i partnerit / plani i bonusit / programi i filialeve nga EarnWorld !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Merrni bonuse tërheqëse duke rekomanduar EARN.WORLD - sipas planit gjenial të bonusit / planit të marketingut / planit të kompensimit / programit të partnerit / programit të filialeve.