bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Website Tracking


+++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  Bleni dhe dërgoni kriptovaluta vetëm me një transfertë të thjeshtë bankare?

Dëshironi të blini kriptomonedha dhe t'i dërgoni ato në çdo adresë portofol, siç është adresa e depozitës së projektit kripto? Por ju keni në dispozicion vetëm euro, dollarë amerikanë ose një monedhë tjetër FIAT dhe preferoni të bëni një transfertë të thjeshtë bankare në vend që të krijoni vetë një llogari në platforma të ndërlikuara tregtare, të blini kriptovalutat dhe më pas t'i dërgoni ato?

Me "ShifterX", Top10Coins ka zgjidhjen për ju.

  • Regjistrohu me "ShifterX" dhe zakonisht mund të nisësh transfertën bankare brenda disa orësh.
  • Pasi të konfigurohet, mund ta përdorni shërbimin sa herë të doni.
  • Nëse përdorni funksionin "transferim në kohë reale" në bankën tuaj, shuma zakonisht është e disponueshme brenda pak minutash dhe shuma e kriptomonedhës që keni vendosur është në rrugë e sipër. Në varësi të ngarkesës në rrjet, kriptovalutat tuaja do të arrijnë në destinacionin e tyre në vetëm pak minuta!
Nuk mund të ishte më e lehtë, më e shpejtë apo më e sigurt.


Dëshironi të filloni?
  • Regjistrohuni duke përdorur formularin e porosisë
  • Zgjidhni monedhën në të cilën depozitoni (Euro, dollarë amerikanë, franga zvicerane, paund britanik, dollarë kanadezë, dollarë australianë, jen japonez)
  • Zgjidhni kriptomonedhën dhe plotësoni adresën në të cilën duhet të dërgohet kriptomonedha
  • Pas aktivizimit të suksesshëm, do të merrni një e-mail me të dhënat e pagesës dhe mund të transferoni menjëherë.
  • Në ndërfaqen e administratës mund të ndryshoni të gjitha cilësimet në çdo kohë.
Shtesa e rëndësishme: Sigurisht që funksionon edhe në drejtimin tjetër! Për shembull, ju dërgoni Bitcoin në llogarinë tuaj Bitcoin, e cila konvertohet automatikisht në euro dhe transferohet në llogarinë tuaj bankare.

Vlerat e mëposhtme janë të specifikuara për kufirin e depozitave: Kufijtë aktual të depozitave dhe tërheqjeve janë 100,000 USD në ditë (ose ekuivalenti në EUR/USD etj.), por maksimumi 500,000 USD në muaj. Nëse këto kufij nuk ju mjaftojnë, ato mund të rriten deri në 10000000 USD në ditë.Fiat / Crypto - Shifter

Fiat / Crypto - Shifter
Njoftim:
Ky është një shërbim i ofruar nga jashtë. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për mbështetje, ju lutemi kontaktoni:

Zyra inxhinierike Frank Schwarzkopf
Zyra e Karlsruhes
Phone: +49 721 75 40 26 70
Fax: +49 721 75 40 26 71
mobil: +49 151 24 10 28 28
Email [email protected]